Sök
Stäng denna sökruta.
Om OutMeals

Om OutMeals

Vi älskar mat och tycker att måltiderna är dagens höjdpunkter.

Outmeals har funnits sedan 2014 och är specialiserade på olika typer av livsmedel för krisberedskap, lite mer extrema måltider skulle det kunna sammanfattas som. Vi konceptualiserar, packar och distribuerar stridsportioner till militära förband, polis och räddningstjänster, storkökslösningar till bland annat fältkök, måltider med extremt lång hållbarhet med mera.

I takt med att omvärldsläget gått mot det sämre har även vi på Outmeals utvecklat vår verksamhet och utöver våra produkter till militära förband och uniformsmyndigheter försörjer vi nu även civila kunder så som kommuner, myndigheter och offentliga bolag med olika typer av lösningar för livsmedelsberedskap.

I vårt dagliga arbete har vi som mål att vara flexibla med våra lösningar till våra kunder, vara så snabba som möjligt i allt från leveranser till svar på förfrågningar, ligga i täten när det kommer till innovation i allt från förpackning till måltidsupplevelsen. Utöver detta försöker vi ta så stort socialt ansvar som möjligt genom att exempelvis anställa och sysselsätta personer med funktionsvariationer, donera pengar till veteranstöd både nationellt och internationellt samt sponsra lokala idrottslag och välgörenhetsorganisationer. Se även vår uppförandekod för leverantörer och producenter.

Vi finns i Varberg och är ISO 9001, 14001 och FSSC 22 000 certifierade.

Våra medarbetare

Pelle Höckerbo

VD / Affärsområdeschef militärt

Johan Kärrstrand

Produktionsdirektör

Kristoffer Eriksson

Affärsområdeschef civilt försvar

Billy Carlsson

Produktionschef

Sebastian Johnsson

Lagerchef

Christian Eriksson

Inköpsansvarig

Frida Stjernström

Kvalitet

Emelie Kristensson-Brorsson

Administratör