Sök
Stäng denna sökruta.

Kvalitet

Outmeals har som mål att bli Europas ledande leverantör av stridsportioner och måltider anpassade för fältbruk, och levererar idag fantastiska produkter till ett flertal försvarsmakter runt om i Europa.

Våra produkter kommer aldrig att vara billigast men vi vill att de ska vara de mest prisvärda på marknaden. Med detta menar vi att ni som kunder till oss ska få en produkt som faktiskt används. Ofta när det kommer till stridsportioner så kastas enormt mycket av innehållet på grund av bristande kvalitet som ofta tyvärr hör ihop med att komponenterna är billiga och inte lever upp till de krav på smak, kvalitet och måltidsupplevelse som ställs av våra slutanvändare, som ofta är soldater. Vår filosofi kring detta är att den stridsportion där allt innehåll äts och förbrukas av soldaterna är den mest prisvärda och vår målsättning när vi tar fram våra komponenter är att dessa ska ätas upp.

Alla komponenter som vi har i våra militära koncept är testade av soldater och lever upp till ställd NATO- standard. Produkter som levereras till våra civila kunder är ofta även dessa testade av soldater men vi erbjuder alltid våra kunder att testa produkterna innan inköp.

Outmeals är ISO 9001 (kvalitet) och 14001 (miljö) certifierade sedan 2020 och arbetar efter implementerade rutiner. Utöver detta är vi även FSSC 22 000 certifierade, denna certifiering omfattar ISO 22 000 (livsmedelssäkerhet) och FSSC´s tilläggskrav på åtgärder kring food fraud och food defence vilket vi tycker är en självklarhet för en seriös aktör i vår bransch med rådande omvärldsläge.

Syftet med vårt kvalitetsarbete är att du som kund ska känna dig trygg i hela ditt köp och att vi kan bygga en god långvarig relation till varandra.

Har du några frågor?

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa möjliga. Välkommen att kontakta oss!