Sök
Stäng denna sökruta.

Kontakt

Kom i kontakt med oss på OutMeals. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa möjliga.

Ring oss

Civilt: 0707-359585
Militärt: 0767-756005
Lager: 0725-356011

Besök oss

Batterivägen 14
432 32 Varberg

Org.nr.

556982-8279

skicka ett meddelande till oss


Dina företagsuppgifter

HJÄLP OSS ATT BLI BÄTTRE

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa möjliga. Fyll i vår enkät och hjälp oss att bli ännu bättre. Scanna eller klicka på QR-koden för att komma till vår enkät.

Vanliga frågor & svar

Nej tyvärr inte, vårt företag är specialiserade mot organisationer, myndigheter och liknande. våra produkter finns bland annat hos våra vänner på Preppbox och Outdoor experten.

Ja, ibland. Vi försöker dock rikta vår verksamhet mot välgörande ändamål och satsningar mot barn och unga. Sponsringsförfrågningar hänvisas till pelle@outmeals.se.

I förfrågan vill vi ha en tydlig beskrivning av vad ni önskar sponsring med, vilka ni är, målgrupp och vilken samhällsnytta detta gör.

Detta är inte för att vi inte vill göra det utan för att vi inte kan. Kriget i Ukraina har gjort att vi helt måste fokusera på att försörja försvarsmakter och offentliga organisationer med våra produkter. Våra producenter hinner helt enkelt inte med att producera tillräckligt mycket för att tillgodose allas behov.

Skicka iväg ett mail till vår VD Pelle på pelle@outmeals.se. Vi är alltid på jakt efter intressanta produkter som kan passa in i något av våra koncept. Var dock medvetna om att vi ställer hårda krav på hållbarhetstid, livsmedelssäkerhet och etiska aspekter på produktionen.

Vi är medlemmar i UN global compact och arbetar efter FN´s globala mål. Alla våra leverantörer och producenter behöver underteckna vår uppförandekod (se Code of conduct) innan vi påbörjar vårt samarbete. Utöver detta följer vi löpande upp dessa för att säkerställa att vår code of conduct följs.

Detta beror inte på att vi inte vill utanför att kompetens och kapacitet för vår typ av produkter saknas, som behöver kunna förvaras i rumstemperatur och ha lång bäst före tid. Vi jobbar dock aktivt på att öka andelen svenskproducerat eller produkter producerade i Sveriges närområde.

Vi försöker hålla vår produktkatalog så uppdaterad och omtyckt som möjligt och undersöker regelbundet vad våra slutanvändare tycker om produkterna. Men tyvärr kan inte alla tycka om allt i exempelvis stridsportionerna, produkterna ska dock hålla en så hög kvalitet att du kan byta den med en kamrat exempelvis.
Vi förstår problemet i detta, men dessa mjukkonserver är bäst i världen och sätter ribban för resten av marknaden.
QR-kod enkät

Hjälp oss att bli ännu bättre!

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa möjliga. Fyll i vår enkät och hjälp oss att bli ännu bättre.