Sök
Stäng denna sökruta.

Socialt ansvar

Att följa våra hjärtan och försöka bidra till ett bättre samhälle är en självklart för oss.

Sedan starten av Outmeals har socialt ansvarstagande varit viktigt för oss, både på plats hos oss, i samhället och hos våra producenter och leverantörer. Vi tar löpande mot praktikanter, sysselsätter och anställer personer med olika typer av funktionsnedsättningar med målet att dessa individer ska känna sig inkluderade och få ett rikare liv.

Våra större åtagande utanför det dagliga arbetet är donationer till föreningen gula bandet och medlemskap i UN global compact. Till gula bandet donerar vi 1 kr för varje såld stridsportion (inom Sverige), dessa pengar går bland annat till att stötta veteraner efter utlandstjänstgöring men har även bland annat bidragit till att bygga upp ett veteransjukhus i Ukraina.

Mycket av våra produkter tillverkas utanför Sverige, i de flesta fall inom EU men även i andra delar av världen. Det är naturligtvis en självklarhet för oss att alla som bidrar till produkterna behandlas på ett schyst sätt enligt internationellt vedertagna regler och normer. Med anledning av detta är vi medlemmar i UN global compact, arbetar mot FN´s globala mål och följer upp våra producenter för att tillse att dessa följer dessa regler.

Vill du veta mer? Läs gärna igenom vår Code of coduct som vi förväntar oss att alla våra leverantörer och producenter ska följa.

Har du några frågor?

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa möjliga. Välkommen att kontakta oss!