Sök
Stäng denna sökruta.

Frystorkade Livsmedel

Vårt koncept Frystorkade livsmedel med lång hållbarhet i storpack där varje förpackning innehåller 18-25 portioner beroende på vilken typ av måltid det är i. Huvudrätter tillagas med varmt vatten och är klara på ca 10-12 minuter. Många av våra frukosträtter kan ätas direkt som de är med kallt vatten, vilket är användbart i situationer då ni kanske inte har reservkraft på plats men samtidigt behöver leverera måltider snabbt.

Konceptet är upphandlat, klart och redo att avropa genom ramavtal med Adda. De flesta kommunerna i Sverige och en mängd statliga myndigheter och offentliga bolag är avropsberättigade till avtalet.

Frystorkade livsmedel är ett beprövat system som används för krisberedskap av en mängd kommuner i landet. Vill du veta mer? Skicka ett mail eller ring Kristoffer på 0707-359585 eller kristoffer@outmeals.se

Frukostar

Fruit Muesli

Oat Porridge

Rice Pudding with Apple & Cinnamon

Chocolate Muesli

Huvudrätter

Chicken Curry with Pasta

Chicken Curry with Rice

Chicken Pasta with Vegetables

Pasta in Tomato Sauce

Creamy Rice with Vegetables

Sweet & Sour Pasta

Pasta Bolognese

Vad betyder ikonerna?

Vegetarisk

Varje version av våra stridsransoner har minst 4 vegetariska menyer. Ett av våra miljömål är att ha 50 % vegetariska huvudmåltider. Vi kan också producera veganska måltider på begäran, men veganska måltider ingår inte i vårt standardsortiment av stridsransoner.

Glutenfri

Många av våra slutanvändare är glutenintoleranta och därför erbjuder vi 4 vanliga glutenfria versioner. Många av våra måltider är glutenfria, om du är osäker på glutenhalten i våra måltider är det bara att skicka ett mejl eller ring.

Laktosfri

I många delar av världen är befolkningen mer eller mindre laktosintolerant, därför är det viktigt för oss att erbjuda olika laktosversioner av våra stridsransoner. Vårt standardsortiment består av 4 menyer av varje version.

Har du några frågor?

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa möjliga. Välkommen att kontakta oss!