Sök
Stäng denna sökruta.

Hållbara livsmedel

Även om våra stridsportioner är fantastiska så finns det få saker som slår en varm måltid tillagad i ett kök. Av denna anledning finns vårt koncept hållbara livsmedel. Namnet syftar på hållbarhetstiden och det lämpar sig för lager- och beredskapshållning. Måltiderna är anpassade för att lätt kunna tillagas under enklare förhållanden, med en mindre personalstyrka till ett stort antal personer.

Av dessa anledningar är systemet utmärkt för militära fältkok men kan även tillagas och omsättas i andra typer av storkök, exempelvis militärrestauranger eller skolmatsalar. Måltiderna är vad vi kallar modern husmanskost, mat som är uppskattad och normalt äts i ett genomsnittligt hushåll, exempelvis pasta bolognese eller köttbullar med sås och potatismos.

I varje kartong finns allt som kökspersonalen behöver för att tillaga måltiderna, från kryddor till proteindel och det enda som behöver tillföras är vatten. I varje kartong finns ingredienser och i vissa fall mellanmål till 50 portioner, detta i sin tur är ställt på EU-pall där varje pall rymmer 12 kartonger. Skulle ni vilja ha fler kartonger per pall så fixar vi det!

Vill du veta mer? Hör av dig till Pelle.

Har du några frågor?

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa möjliga. Välkommen att kontakta oss!